Esküvői fotó, Molnár Adrien fényképész mestertől
Én is írok!
Név:*
Email:*
(rejtve marad az oldalon)
Üzenet:*

(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)
Legjobb fotós a környéken! Kreatív, profi és nagyon kedves, segítőkész! Mindenki számára szívből ajánlom! ???? Gyönyörű fotókat kapunk kézhez ami egy Életre Emlék! ????
Katona Brigitta - 2020.11.04. 12:00

Kedves Adri!
Nagyon szépen köszönjük a csodaszép karácsonyi családi képeket! Nagyon jól éreztük magunkat Nálad a müteremben és reméljük, hogy legközelebb már Sebastian is jobban együttmüködik majd ;-)
Köszönjük
Boriék
Pop Borbála - 2016.03.29. 19:31

Kedves Adri!

Köszönjük, hogy megörökítettétek közös életünk első napjait. A fotókat nézegetve újra felidéztük az a borús, de a szívünkben mégis ragyogó novemberi napot.
Köszönjük, hogy hozzáállásotokkal, profizmusotokkal és vidámságotokkal segítettétek az egész napunkat, oldottátok azt a "feszültséget" ami ilyenkor a párokban van! Nagyon jól megragadtátok a "pillanatokat", azokat, melyek mi vagyunk és azokat, melyek a Vendégeink voltak!
Köszönettel és öleléssel :-)
Andi, Attila és Janka
Zsiborács Andrea & Lendvai-Frikkel Attila - 2014.12.31. 16:45

Drága Adri! Csodálatosak lettek a képek,pontosan olyan fantasztikusak amilyen Te vagy!! Nem tudom elégszer elmondani,hogy mekkora örömet okoztál nekem velük,a picit hosszabbra nyúlt kórházi bentlétet Te tetted könnyebbé a varázsos személyiségeddel és a csodás képekkel!Nagyon-nagyon szépen köszönjük Neked mégegyszer! Botond,Péter,Judit
Nemes Judit - 2014.12.29. 08:10

Nem győzöm megköszönni neked hogy ilyen csodaszép képeket készítettél Majáról.Bízom benne hogy a közeljövőben ismét lesz lehetőségünk meglátogatni mind a 4 gyermekemmel! :-)
Müller.Miszlai Hajnalka - 2014.12.12. 23:41

Kedves Adri!

Nagyon szépen köszönjük a képeket, gyönyörűek lettek! Azóta is az albumot nézegetjük. :) Örök emlék marad nekünk és Linikének is!

Mégegyszer köszönjük!

Anna, Pali és Lini baba :)
Kovácsné Habóczki Anna - 2014.11.10. 11:12

Kedves Adrien!
Szívből köszönjük a szép családi fényképeket, nagyon, nagyon jók lettek! Életre szóló gyönyörű emlékek. Még egyszer köszönjük, kedvességedet is, a Kiss család, Dominik, Krisztina és Gábor
Kissné Nagy Krisztina - 2013.11.11. 08:37

Kedves Adri!

Nagy élmény volt a fotózás mind3unknak, a 9 hónapos Domonkosnak és nekünk, a Szüleinek is. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jó hangulatban telik majd az idő és ilyen remek fotók születnek majd. Azóta is Mindenki a csodájára jár az albumunknak.

Köszönjük szépen!

További sikeres munkát kívánva üdvözöl: Domonkos, Imelda, Tamás
Imelda - 2013.09.13. 19:58

Kedves Adri!

Nem vagyok a nagy szavak embere,és a tökéletességet nem is tudom hogy lehet igazán jól megfogalmazni. Azt hiszem az elmúlt 10 év amióta minket fotózol évről-évre (és családunk részévé váltál) mindent elmond! Köszönjük!
Jövőre velünk ugyanitt:)
Polhammerék - 2012.12.09. 10:22

Kedves Adri!

Gyönyörűek lettek az esküvői képek. Az ember sztárnak érezheti magát. :) A videó is szuper lett! A gyerekeink legalább láthatják majd, milyenek szépek voltunk :)

Köszönjük Nektek!
Edit és Szabolcs - 2012.10.20. 20:58

Kedves Adri!
Hazaérve a nászútról végre sikerült nyugodtan végignézni a képeket. A fotózás alapozta meg az egész napunkat :) Köszönjük hogy a profizmusotokkal és a vidámságotokkal oldottátok a nagy nappal járó feszültséget. A képek csodálatosak lettek, és felülmúlták az elképzeléseinket. Csak ajánlani tudunk és fogunk is titeket!
Üdvözlettel: A Soltész Család :)
Évi és Balázs - 2012.07.02. 23:14

Kedves Adri!
2011. karácsonyára rendeltem Tőled egy fényképsorozatot a két gyermekemről. Kicsit féltem, hogy sikerül-e "megnyílniuk" a fényképezőgéped előtt, mivel két kamaszról van szó. Hát, mit mondjak a képek minden várakozásomat felülmúlták. Ebből a fényképsorozatból egy albumot készítettél, melyet az édesapjuknak szántunk ajándékba. Szem nem maradt szárazon, egész ünnepek alatt abban gyönyörködött és azóta is sokszor elővesszük! Nagyon köszönjük! Üdvözlettel: Kuruczné Andi és családja
Kuruczné Mód Andrea - 2012.03.01. 14:08

Kedves Adri!Köszönjük, hogy ilyen profi módon örökítetted meg a 2 hónapos babánkat. Életre szóló emlék lesz neki (is), és élmény nekünk. Szeretem, ahogy elkapod a szép pillanatokat, az apró részleteket. Nem beszélve a jó hangulatú fotózásról, ahol csak úgy elrepült az idő. Ez történik olyankor, ha a fényképész mester nem csak beállít, hanem úgy fotóz, hogy észre sem vesszük,és ilyenkor születnek a számunkra legkedvesebb képek.
Aki még tétovázik, nézze meg a galériát, a képek önmagukért beszélnek!
Köszönjük Adri!

2011.11.26.
Bogi és Gábor - 2011.12.02. 07:13

Kedves Adrien!
Esküvőnk idején még nem ismertünk, nem ismertük a "munkáidat". Nem tudtuk, hogy Veszprémben is van olyasvalaki, aki minőségi, szép, izgalmas képeket készít, nem utolsó sorban megfizethető áron! Remélem a babafotóknál vagy az aranylakodalmunkon azért még számíthatunk Rád!:)
Kovács György - 2011.10.17. 16:53

Kedves Adri!Én már sajnos kinőttem magam az esküvői képekből,de csodálattal tölt el a képek nézése,hogy milyen kreativitással tetted csodálatossá ezt a szép napot a párok részére.Csak gratulálni tudok és még nagyon sok szép fényképet csinálj.
Üdvözlettel:Bodorné Zsuzsa
Bodor Józsefné - 2011.10.09. 15:41

Kedves Adri!

Örökké hálásak leszünk Nektek,hogy életünk legszebb napját ilyen csodálatos módon örökítettétek meg nekünk. Hihetetlen szépek lettek a képek!!
Köszönjük a baráti légkörű fotózást, ami alatt nem éreztük az idő múlását, és szinte egy pillanatnak tűnt az egész,mert olyan jól éreztük magunkat közben. Mindenkinek ajánlunk Titeket!!
Kriszta és Zoli - 2011.07.07. 21:45

Csatlakozom az előttem szólókhoz: Adri tényleg barát lett! A mi esküvőnk 2008 áprilisában volt, és Adritól rendeltük meg a képeket, a mi esetünkben ő utómunkálta képeinket. Egy gyönyörű albumot kaptam kézbe jó ízléssel összeválogatott képekkel és gyönyörű montázsokkal, amit azóta is gyakran és szívesen előveszünk nézegetni. Nem is olyan régen készült rólunk egy újabb profi sorozat, abból az alkalomból, hogy 38 hetes kismama voltam. Itt a fotókat is Adri készítette. A kisfiunk azóta megszületett, és megkaptuk a képeket is: igényesen kidolgozva, egy szép albumba rendezve - úgy, ahogy megszoktuk. :-) Ezúton is nagyon szépen köszönjük! Meleg szívvel ajánljuk másnak is Adrit. Élmény maga a fotózás is, és élmény a képek nézegetése, még évek múlva is.
Borka és Zoli - 2011.07.04. 14:47

Kedves Adri és minden kedves látogató! Bár a mi esküvőnk már 2008-ban volt, még a mai napig él bennem minden kedves emlék egyik legszebb napunkkal kapcsolatban. Mert természetesen mindenki emlékszik arra, amikor élete párja meglátta őt először a gyönyörű menyasszonyi ruhában, és a megható templomi esküvő sem feledhető, és jönnek sorban az emlékek: a polgári esküvő, az első csók, a csokordobás, vacsora, az első tánc, a mennyasszonyrablás, és a végkimerülés hajnalban, stb. De számomra egy épp ilyen fontos és nagyon kedves emlék marad a fotózás, és a fotós, ADRI! Mert nélküle nem olyan lett volna, mint amilyen volt. Természetes, vidám, felhőtlenül boldog. Azok a pillanatok örök pillanatok maradnak.Kedves volt, és barát volt - és ami a legfontosabb, mind a mai napig az!!! :-) Természetesen a képek profik lettek, hamar elkészültek, és gyönyörű albumba rendezve kaptuk kézhez!De nekem ennél sokkal fontosabb, hogy ő volt mellettem életem egyik legcsodálatosabb napján, mert együtt nevettünk és élveztük a napot! Mindezeket még egyszer köszönjük szépen Neked, Adri! Mindenkinek szívből ajánlom őt!!!
Tóthné T. Diána - 2011.06.27. 14:00

Drága Adrikám! Köszönjük szépen a gyönyörű és különleges fotókat! Orsika szebb, természetesebb nem is lehetett volna! Köszönjük a mindenre kiterjedő figyelmedet, a szeretetedet, hogy "Rád bízhattuk magunkat". Örök emléket és élményeket szereztél!
Mazurek Család - 2011.06.24. 13:59

Szia Adri! Örökké hálásak leszünk Neked a csodálatos képekért - így a legszebb napunk boldog pillanatait bármikor felidézhetjük a fotóid által. Fesztelen, mosolygós fényképek az esküvő előtt, könnyeket a szembe csaló, gyönyörű képek a szertartások alatt, és vidám,felszabadult, csodás pillanatképek a vacsi alatt - így tudnám jellemezni a munkádat :) Köszönjük! Midnenkinek ajánlunk Téged!
Zsófi és András - 2011.06.22. 13:58

Szia Adri! Köszönjük a képeket, nagyon szépek! Már vannak is kedvenceim :) (Igaz, mindegyik az.)
És köszönjük a jó hangulatú, profi munkát a külön fotozáson is, meg este is, amikor úgy voltatok ott abszolút feltűnésmentesen, nem zavaróan az események középpontjában, hogy egyáltalán nem volt az az érzése az embernek, hogy "szerepel" a kamera előtt, hanem egyszerűen csak jól érezte magát.
Ismerős - 2011.06.20. 13:58